Ons jongste kindje dat, net als in het echt, snel groeit, vormen de bouwplaatsafsluitingen. Van mooie prints voorziene bouwschuttingen of -hekken.

In veel binnensteden is het van groot belang de bouwplaats goed af te sluiten. Vaak zijn bouwplaatsen werelden op zich, in een drukke stedelijke omgeving. Om de veiligheid van de passanten te waarborgen en te zorgen dat er niemand op de bouwplaats komt die er niet hoort te zijn, is een goede bouwplaatsafsluiting van groot belang. Maar een hoge lang houten wand straalt weinig uit; vandaar dat wij u kunnen helpen deze wand in te zetten voor uw visuele identiteit.

Steeds vaker worden deze schuttingen aangekleed; de opdrachtgever kan deze inzetten voor de visual identity van het project. Maar kan er ook voor kiezen dat wij één van onze adverteerders interesseren deze wand in te zetten in één van haar campagnes. Ook dat is mogelijk.

  • Wij kunnen een ontwerp voor u laten maken of u introduceren bij onze partners in vastgoedcommunicatie (ontwerpers).
  • Wij plaatsen schutting en verzorgen productie en plaatsing van de visual.
  • Verwijderen op abonnement of afroep graffiti.
  • Zoeken desgewenst een adverteerder.

Kortom: heeft u binnenkort een binnenstedelijke bouwplaats en belangstelling de schutting in te zetten voor iets visueels… call us! Een goed afgesloten bouwplaats maar ook een prachtige kans te communiceren met de omgeving.