Doordat Urban Wrap de afgelopen 15 jaar vele tienduizenden m²’s doek aan megaposters heeft laten printen, zijn wij bekend bij alle gerenommeerde printbedrijven in diverse Europese landen. 400m² is nu eenmaal een leukere klus dan 4,00m². Wij hebben interessante voorwaarden gekregen (schaalvoordeel) en men werkt snel en goed voor ons. Daarom worden wij steeds vaker benaderd door bedrijven en instellingen met verzoek om voor hen een doekje te leveren. Van “te huur / te koop” en “Hier bouwt…” tot Open dagen voor onderwijsinstellingen en allerlei exposities en evenementen. Recentelijk hebben we een aantal asielzoekerscentra opgeleukt.

Werkt u als communicatie / commercieel manager bij een bedrijf of instelling, overweeg dan eens gebruik te maken van onze diensten.

  • Wij kunnen u heel goed uitleggen hoe een en ander in zijn werk gaat.
  • Ook kunnen wij alles voor u verzorgen. Van het DTP-werk tot het bevestigen van een doek aan uw gevel, wij kunnen alles voor u doen. Snel, goed en goedkoop.
  • REND?

R.E.N.D.

Ook hebben wij een abonnementen service; REND; regelmatig een nieuw doek. Hierbij huurt u van ons een frame tegen installatiekosten aan u gevel. In ruil voor de verplichting een x aantal malen per jaar een doekje te bestellen. Handig wanneer u vaak nieuwe campagnes of acties heeft. Wordt veel gebruikt in automotive en retail.

Daarnaast kunnen we uiteraard ook helpen met andere vormen van print als bestikkeringen, carwraps. De mogelijkheden van visuele communicatie zijn ongekend en als gevolg van de digitalisering in onze branche steeds goedkoper.
Dus, gebruik uw eigen pand, auto’s en andere zaken die u tot uw beschikking heeft en zet ze in voor uw corporate of actiematige campagnes.