Adverteren op grootformaat steigerdoeken biedt enorm veel voordelen voor global brands. Steigerreclame ontvangt een hoge mate van aandacht en de vaak enorme oppervlakte zorgt ervoor dat de campagnes meer emotie opwekken. Dit leidt tot meer gedenkwaardige campagne en een grotere kans op aankoop. Het is dan ook duidelijk waarom wereldwijd opererende merken steeds vaker kiezen voor steigerdoeken. Sinds begin deze eeuw is deze vorm van OOH via ons ook in Nederland, met name in de 4 grote steden, mogelijk.

Sinds 2001 is Urban Wrap actief in deze markt; als 2e marktpartij begonnen en inmiddels
de langst zittende. Wij verzorgen voor onze internationale adverteerders alles:

  • Wij hebben onze locaties exclusief
  • Verzorgen afspraken met pandeigenaar of aannemer
  • Regelen de meestal benodigde vergunning
  • Verzorgen de productie en installatie van uw visual

Dus, mocht u als adverteerder of media-planner / inkoper op zoek zijn naar een locatie voor een groot steigerdoek voor één van uw global accounts, neemt u dan vooral met ons contact op.

Ook wanneer u pandeigenaar, belegger of property manager bent, maken wij graag kennis met u. Heeft u een pand met een blinde gevel of binnenkort een grote bouwsteiger voor uw pand dan is dat interessant voor u. Een bouwsteiger met groot (horizontaal) oppervlak, geen bomen ervoor en op een drukke plek in een stadscentrum (winkelgebied) zijn bij ons zeer welkom. Goede locaties zijn schaars; hoe eerder wij uw pand kennen, hoe groter de kans dat we tijdig een adverteerder hebben gevonden. L’Oréal? Samsung?

Kortom, zoekt u als media buyer een toplocatie voor uw internationale account, bel of mail ons. Bent een trotse pandeigenaar die wel zin heeft in een leuke samenwerking? Bel ons ook!