Geïnspireerd door megagrote reclames die hij zag aan kantoorpanden in het Australische Sydney, tijdens de Olympische Spelen van 2000, begon Marc van Sluisveld, terug in Nederland in 2001, zijn bedrijf in grootformaat buitenreclame; Urban Wrap Megaposters.

Sinds 2001 is Urban Wrap uitgegroeid tot één van de toonaangevende media bedrijven in NL in deze nichemarkt. Naast de exploitatie van bouwsteiger en blinde gevels, is Urban Wrap ook een productiebedrijf geworden van doeken / frames in allerlei formaten, mooi aangeklede bouwplaatsafsluitingen (schuttingen) en bijzondere projecten als reclamemasten, carwraps, vloer- en winkelbestikkeringen. Inmiddels tracht Urban Wrap ook voet aan de grond te krijgen in het Caribisch gebied en Latijns Amerika.

Voor veel bedrijven en hun reclame- en mediaburo’s, onderwijs- en culturele instellingen, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en bouw- & aannemingsbedrijven vormt Urban Wrap al bijna 15 jaar een betrouwbare en lucratieve partner.

De afgelopen jaren mocht Urban Wrap projecten uitvoeren voor bijna alle grote internationale spelers in FMCG, Automotive en Telecom; waaronder o.a. H&M, Heineken, Siemens, HP, MTV en Unilever.

Dus voor allen die op zoek zijn naar een goede locatie of die juist willen aanbieden: Bel Urban Wrap Megaposters – 020 693 63 67