Nog even gesloten, bijna open, binnenkort uitverkoop? Als u op zoek bent naar een manier om bezoekers en voorbijgangers te informeren dan is een reclamedoek op uw gevel een opvallend goede keuze! Maar hoe pakt u dat aan..?

Een reclamedoek in 6 stappen – waar moet u aan denken?

1. Ontwerp en opmaak van uw boodschap
2. Selectie van de juiste drukker
3. Manier van bevestigen
4. Belichting als het buiten donker is
5. Wie het doek wanneer weg haalt
6. Of er een vergunning nodig is

Zelf aan de slag?

Download dan onze handige PDF
‘Een reclamedoek in 6 stappen’,
met extra uitleg en handige tips.

 

Of toch liever laten doen..?

Een doek laten printen kan tegenwoordig al voor weinig, maar dan? Regelt u alles zelf, of besteed u het liever uit? Urban Wrap is de partij met meer dan 15 jaar ervaring in grote en minder grote reclamedoeken. Van A-locatie tot de locale buurtsuper. Wij nemen het hele traject uit handen. We zorgen niet alleen dat het doek netjes geprint op uw gevel komt, maar halen het ook op het afgesproken tijdstip weer weg. Wel zo handig!

Reclamedoek van hoge kwaliteit tegen gunstige prijs

In de jungle van prijsstunters weten wij welke drukkers goede kwaliteit leveren. Wij werken al jaren samen en kunnen tegen een gunstige prijs inkopen. Daar profiteert ú van!

Steigerdoekreclame is wat we al 15 jaar doen

Urban Wrap was een van de eerste partijen in Nederland met megaformaat reclamedoeken in de Amsterdamse binnenstad. Inmiddels hebben wij met veel succes doeken in het hele land opgehangen.

Ervaring met grote én kleine projecten

Van megaprint outdoor tot kleinschalige indoor projecten: wij draaien onze hand er niet voor om. Iedere opdracht vraagt om zijn eigen aanpak, elke klant wil iets speciaals. Wij leveren altijd maatwerk.

Urban Wrap maakt reclamedoek voordelig en simpel

Reclamedoek is een enorme eyecatcher. Heeft u ook binnenkort iets groots aan te kondigen? Neem dan vrijblijvend contact op met Marc van Sluisveld. Hij helpt u graag verder.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Mijn reclamedoek is voor:  Buiten Binnen